Раниери: Нямаше дузпа за Интер
Раниери: Нямаше дузпа за Интер / netinfo
Треньорът на Ювентус Клаудио Раниери поде психологическа война срещу тазвечерния съперник в четвъртфинала за Купата на Италия Интер.

Раниери заяви, че дълго коментираната дузпа в полза на нерадзурите при победата им над Парма с 3:2 не е била истинска. Тогава шампионите получиха дузпа в 88-ата минута, когато резултатът беше 1:2 в техен ущърб и успяха да обърнат мача с два гола на Ибрахимович, единия от които от бялата точка.

„Това беше странно решение. Ръководителят на съдиите Пиерлуиджи Колина каза, че няма дузпа, когато топката рикошира и се удари в ръката”, каза Раниери.

„Както и да е, има млади рефери, които трябва да се да се поучат от тези ситуации, ако искат да се представят добре в мачовете”, каза още треньорът на Старата госпожа.

„Ще играем нашата си игра и ще се опитам да изляза с най-силния си състав. Очаквам голям мач, защото купата е наистина важна за мен”, каза още Раниери преди мача на Джузепе Меаца тази вечер от 22:00 часа българско време.

Заради критиките от страна на медиите заради получената дузпа срещу Парма, отборът на Интер бойкотира пресата и отмени традиционната си пресконференция.