Ясен Петров: Няма да правим дребни сметки
Ясен Петров: Няма да правим дребни сметки / plovdiv24.com
Старши треньорът на Локомотив Пд Ясен Петров заяви след нулевото равенство с Пирин, че многото промени в състава, лошият терен и недобрата изява на някои от играчите му са попревили железничарите да стигнат до успеха в този мач.

„Имахме доста тежки дни тази седмица с оглед на това, че трябваше да прекрояваме състава. Едната от тях бе здравословното състояние на някои от играчите. Не създадохме чисто голови положения, освен в края на мача. Не искам да деля отбора на защита и нападатели, но определено днес ни липсваше импровизацията, а част от нашите играчи бяха разконцентрирани.”, каза наставникът на Локо Пд.

„Общо взето аз бях убеден, че днес ще имаме проблеми. И те дойдоха от факта, че без публика не съумяхме да се възползваме от фактор домакинство. Определено казвам, че днес не беше един от добрите мачове на нашия отбор. При малко повече късмет можехме да спечелим. Трябва обаче да се има предвид и че теренът не беше благоприятен”, добави още Ясен Петров.

„Ако трябва да си правим дребни сметки, смятам, че имаме достатъчно на брой точки, няма значение дали ще сме 6-и или 8-и. Аз съм далеч от мисълта да се правят дребни сметки. За мен е важно, хората които излизат да показват, че искат да останат в нашия клуб и да го показват чрез игра на терена”, завърши треньорът.