Поне 1000 фенове подкрепят Черно море на финала, отборът лети с чартър
Поне 1000 фенове подкрепят Черно море на финала, отборът лети с чартър / netinfo
Поне 1000 се очаква да бъдат феновете на Черно море, които да подкрепят своите любимци на финала за Купата на България срещу Литекс в сряда.

Само до този момент фенове за пет автобуса са се записали за организираното пътуване до столицата. Със сигурност голям брой привърженици ще предпочетат и да пътуват с личните си автомобили, а други ще заложат на жп-транспорта.

На стадион „Васил Левски” се очакват и фенове на Черно море, които са студенти в столицата. Въпреки работния ден и далечното разстояние, най-запалените привърженици на тима са твърдо решени да подкрепят на живо любимците си.

Черно море ще направи една тренировка днес от 18:00 часа на клубния си стадион, след което се качва на лагер в хотел „Астера”. Утре по обяд моряците ще летят с чартър до столицата. В отбора се надяват да имат възможност да направят една тренировка на “Васил Левски” от 18:00 часа утре.

Добрата новина в лагера на тима е, че няма контузени и наказани футболисти. Наставникът Никола Спасов ще може да разчита на всички налични играчи, за да определи групата за финала.