Одо: Лотито да върне Лацио където му е мястото
Одо: Лотито да върне Лацио където му е мястото / netinfo
Въпреки че от началото на тази година Масимо Одо играе в Милан, бившият капитан на Лацио продължава да бъде един от любимците на феновете на Олимпико.

Снощи настоящият тим на Одо разгроми предишния му с 5:1 насред Рим. По тази причина бранителят призова президента на орлите Клаудио Лотито да вложи пари и да върне Лацио там, където му е мястото – сред най-големите в Италия.

„Нещата трябва да се променят, ако Лацио не иска да стане захранващ клуб, в който играчите достигат високо ниво и тогава отиват някъде другаде”, заяви Одо

„Орлите запазиха състава си от последния сезон, с изключение на двама напуснали играчи, включително Анджело Перуци – един от най-добрите вратари в света по мое мнение.”

„Президентът Клаудио Лотито избра да заложи на бъдещето, на младите, което е добра политика, но трябва и опит. Вярвам, че Лацио може да повтори постигнатото напоследък, но трябва подобрение.”

„Това е голям клуб с многобройни последователи и с велика история, и заслужава подобаващ отбор. Трябва да се похарчат пари за отговориш на тези амбиции”, каза още Масимо Одо.

Президентът на Лацио Клаудио Лотито е известен с пестеливата си трансферна политика и въведения таван на заплатите в клуба, който е причината за напускането на Одо. Заради скъперничеството на Лотито на път да напусне Олимпико е и голмайсторът на орлите Томазо Роки.