Младият Цачев: Искам да се утвърдя в първия тим на Левски
Младият Цачев: Искам да се утвърдя в първия тим на Левски / Gong.bg
Голмайсторът на дублиращата формация в Левски Иван Цачев не скри задоволството си от представянето си срещу Спартак Варна. Талантът реализира цели шест гола в мрежата на слабите „соколи”.

„Мачът ми позволи да вкарам толкова много попадения. Съперникът не беше от класа, а и искам да благодаря на съотборниците, че ми помогнаха да вкарам шест попадения. Отборът игра страхотно, а момчетата се стараха да ми асистират за попаденията. Шест гола са си шест гола, радвам се че помогнах на отбора да победи”, заяви за Гонг младежкият национал на България.

„Треньорът ни Бисер Хаздай ми стина ръката след мача. Той се радваше на успеха ми. Доволен е, но и противникът беше слаб и ни позволи да играем с лекота”, допълни младокът.

Цачев призна, че му се е случвало да вкара девет гола в мач от юношеското първенство. Стрелецът не беше сантиментално настроен, въпреки че е играл именно в Спартак Варна, преди да дойде на „Герена”.

„Победата срещу ЦСКА в базата им на Панчарево беше много по емоционален момент за мен. В този мач вложихме огромни усилия и стигнахме заслужено до победата”, продължи Цачев.

Игралият на европейско първенство за юноши футболист призна, че е в добри отношения с Еньо Кръстовчев и Боян Илиев от мъжкия тим на Левски. „Разбирам се отлично с всички. Тренирал съм с тях, а и бяхме заедно на един лагер. Най-много се спогаждам с Еньо и Боби Илиев. В Левски има много силни футболисти. Надявам се скоро да съм в другата съблекалня, тази на мъжкия отбор. Надявам се да впечатля господин Емил Велев”, завърши видимо доволния от шестте си попадения Иван Цачев.