Миодраг Йешич: Първо ще напуснат тези, които са изгонили 10-11 треньори от ЦСКА
Миодраг Йешич: Първо ще напуснат тези, които са изгонили 10-11 треньори от ЦСКА / БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич днес отново обяви, че ще бъде безкомпромисен към играчите, които не спазват реда и дисциплината в клуба.

„Първо ще напуснат тези играчи, които са изгонили от ЦСКА 10-11 треньори, а после мога да си тръгна и аз. Миодраг Йешич ще постави всеки на мястото му. Има хора, които се опитват да бъдат и треньори и да диктуват как да се работи. На мен лично никой в очите не ми е казвал, че има проблеми с подготовката, но съм чувал такива неща. Искат да се качат на главата на треньора. Никъде по света играчите не казват какво да прави треньора и да му определят работата“, каза сърбинът.

Той обаче не пожела да назове имената на футболистите, които визира.

„Няма смисъл да споменавам имена. Концентрирам се за мач. При мен ще има работа, ред и дисциплина. На този, на който не му харесва няма място в ЦСКА. Ситуацията не е толкова страшна, колкото я представяте в медиите. Тези, които се опитаха да направят нещо са на своето място и там ще останат. Ако трябва ще покажем вратата и на още футболисти“, допълни Йешич.

„За пореден път ще кажа, технически грешки позволявам на всички, но тактически не. Особено, когато те се повтарят. Има дисциплина във и извън терена. Този, който не изпълнява дисциплината на терена ще е извън него, докато не започне да изпълнява.“

Той заяви, че групата на ЦСКА ще стане ясна след тренировката, но в нея ще попаднат футболисти, които са готови да играят на 100%.

„Малко са играчите, които не са концентрирани за мача. Това ме радва“, допълни треньорът на ЦСКА.

Той каза още, че между и него ръководството няма напрежение и говори откровено с всичко в ЦСКА.

„Не разбирам откъде идва цялата тази омраза към мен. Може да има критика и от нея да се вадят положителни изводи, но аз усещам омразата. Погледнах и видях, че съм единственият чужд треньор в А група и се чудя от какво се плашат българските треньори. Аз съм спокоен, защото работя чисто и почетено в ЦСКА.“