Михайлов: Вината си е в ЦСКА, на място ще преговарям
Михайлов: Вината си е в ЦСКА, на място ще преговарям / netinfo
Минути преди да отлети за Швейцария президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че все още в централата не е получен отговор на писмото с молба за отсрочка за въпроса с лицензирането на ЦСКА.

Той бе категоричен, че на място ще поиска срещи с лицата, от които зависи да бъде решен проблемът на червените.

Визитата на Боби Михайлов е свързана с участие в редовно заседание на Съдийската комисия на УЕФА, но едновременно с това шефът на родната централата ще опита да помогне на червените. Той не пожела да коментира създалата се ситуация, с думите, че все още нищо не може да каже, защото това е прецедент в българския футбол.

„Все още не сме получили отговор на писмото, което бе пуснато вчера във връзка с отсрочката. Най-късно до утре трябва да ни отговорят дали ще направят компромис”, сподели Михайлов.

На въпрос, дали заради отнемането на лиценза, ЦСКА ще може да играе в А група, Боби Михайлов заяви, че трябва на място в Швейцария да попита, дали УЕФА отнема като цяло лиценза или само за евротурнирите. Шефът на БФС уточни, че ако лицензът е отнет като цяло, той няма да може ни що да направи.

Колкото до обвиненията, че Лицензионната комисия не е уведомила навреме ЦСКА за проблемите, Михайлов отговори, че на вчерашната пресконференция на Красин Кръстев е обяснил всичко и вината си е изцяло в ЦСКА.