Маша след загубата от Серена: Изпуснах шанса си
Маша след загубата от Серена: Изпуснах шанса си / netinfo
Мария Шарапова, която отпадна от турнира в Чалстън, заяви, че не е успяла да използва шансовете си срещу Серена Уилямс. На четвъртфиналите на надпреварата рускинята загуби от американката с 5:7, 6:4, 1:6, с което показа, че това е най-неудобната й противничка в света в момента.

„Мисля, че в първите два сета показахме добър тенис. Имаше няколко ключови момента в мача, в които можех да променя нещата. Не бива да се забравя и краят на първия сет, в който изпуснах своя шанс. Ако не използваш възможностите си обаче, губиш. В това се крие и красотата на тениса”, сподели Мария Шарапова.

„Смятам, че с всяка изминала година играя все по-добре и по-добре на грунт. Тялото ми се адаптира все по-бързо към тази настилка. Движа се по-добре, въпреки че не всичко се получава”, добави хубавата Маша.

„Не мисля, че виковете и емоциите на Серена в третия сет ми повлияха. Ние винаги продължаваме да се борим и продължаваме да се опитваме. Мен ме вълнува само онова, което се случва от моята страна на корта”, завърши Шарапова.