Марков: Чиро е шампион, звездите ни отказват интервюта
Марков: Чиро е шампион, звездите ни отказват интервюта / Gong.bg
Националният селекционер Пламен Марков изчетка своя колега Мирослав Блажевич преди днешната контрола между Босна и Херцеговина и България, която се явява дебют за новия наставник на нашите домакини.

„Чиро е шампион, голям треньор, който е постигнал големи резултати в кариерата си. Няма как отборът, който той води, да бъде слаб отбор” – така Марков похвали босненския тим.

В същото време местните футболни журналисти удариха на камък при опитите си да вземат интервюта от звездите на отбора ни Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров. Явно незнаейки добре за проявеното желание от страна на българските национали да не бъдат безпокоени по време на престоя си в Сараево, те започнаха да им задават въпроси.

Футболистът на Астън Вила Стилиян Петров обаче културно им обясни каква е ситуацията. Така репортерите на вестник „Дневни аваз” успяха само да щракнат една снимка на намиращия се не в много добро настроение Бербатов.

Дали разстроени заради неуспешната си журналистическа визита до хотел „Рандом плаца” или поради други причини, но във днешното издание на вестника, по добре позната традиция, има две леки грешки при евентуалния състав на България за мача тази вечер от 21.15 в Зеница.

Някак трудно е да се съгласим с босненските колеги, че Пламен Марков би пуснал като титуляри Благой Георгиев и Мишо Венков. За Александър „Д”унчев има малко по-големи шансове, стига да научат правилно името на бившия капитан на ЦСКА.