Лудницата БГ футбол свърши, заповядайте пак през август
Лудницата БГ футбол свърши, заповядайте пак през август / netinfo
В събота бе поставена точката на лудницата, наречена български футбол. Въздъхваме дълбоко и пробваме да се заредим със сили за новата вълна глупости и простотии, която ще ни залее през август със старта новия шампионат.

Първенството приключи така, както си се движеше през цялото време – идиотски. Трудно е да намерим силна негативна дума за онова, което сътвориха в Сандански онези лумпени от Пловдив, които нямат право да се наричат футболни фенове.

Пред постъпката им силно бледнеят словесните атаки и контраатаки по оста Беласица – Берое, но те допълват картинката. Нужни са усмирителни ризи, при това не една или две. Иначе пак ще заповядаме дружно в лудницата след два-три месеца.

Крути мерки срещу хулигани, манипулатори и злосторници! Само това може да ни даде известна надежда за измъкване от психиатрията. Ако вложената негативна енергия използвахме за положителни действия, сигурно българският футбол щеше да е доста по-напред в европейската йерархия. Но ние сме си такива не само във футбола, за съжаление. Лоши, завистливи и злобни!