Лучано: Няма заговор срещу ЦСКА
Лучано: Няма заговор срещу ЦСКА / netinfo
Шефът на Парламентарната спортна комисия Васил Иванов-Лучано бе категоричен, че срещу ЦСКА не се води никаква кампания, както и заговор. Според бившия министър, който бе гост на Сутрешния блок на бТВ, „безхаберието на червеното ръководство” е довело до състоянието на клуба към днешна дата.

„Не бих казал, че има заговор от Левски или от който и да било друг отбор срещу ЦСКА. Битките са само на терена по 90 минути. Реално в ЦСКА просто няма екип, не може да пропуснеш да си платиш парите. Те са били предупредени, с след това не са си свършили работата. Това е пълно безхаберие. Ако човек не си плати тока, идват и му отвъртат бушона”, каза Васил Иванов-Лучано.

„Сега в момента в ДАМС има инспекторат, има финансов отдел и дирекция, всичко което се дава на клубовете като пари, всичко се отчита. Единствено ЦСКА не си плати данъците”, уточни шефът на Парламентарната спортна комисия.

„Нека не правим така, че да изкараме всички хора във футбола престъпници. Нека ДАНС да провери всички отбори и тогава да можем да кажем - тези дават пари за футбола, а тези – не”, завърши Васил Иванов-Лучано.