Локо Пд и Черноморец останаха с по точка
Локо Пд и Черноморец останаха с по точка / netinfo
Локомотив Пд и Черноморец не успяха да се победят в срещата помежду си от втория кръг на родния шампионат. Двубоят, който се игра в града под тепетата, завърши при 1:1.

Явор Въндев откри резултата в 39-та минута, но в 59-та Мартин Ковачев изравни след точно изпълнение на дузпа.

„Смърфовете” опитаха още в началото да пристиснат своя съперник. В 4-та минута Ангел Йошев получи топката по левия фланг, центрира в наказателното поле и Явор Въндев с глава нацели левия страничен стълб.

След още няколко пропуска се стигна до 39-та минута, в която домакините поведоха в резултата. Георги Мечечиев направи отличен рейд, подаде на Явор Въндев, който от линията на наказателното поле прати кълбото в мрежата на гостите за 1:0.

До почивката двата тима не успяха да създадат повече опасни положения пред двете врати. За сметка на това през второто полувреме гостите се активизираха.

В 59-та минута главният рефер показа бялата точка за нарушение на вратаря на пловдивчани срещу Екундайо Джайеоба. Зад топката застана Мартин Ковачев, който изравни за 1:1.

До края на мача двата тима не успяха да си отбележат повече попадения. Едно от по-опасните положения в полза на „акулите” пък бе в края на мача, в даденото от съдията продължение. Ванчо Траянов, който бе оставен непокрит, стреля от точката на дузпата, но неточно.

Така двата тима си разделиха по точка, след като не успяха да излъчат победител от мача помежду си.