Левскар с тежка контузия, карат го в болница
Левскар с тежка контузия, карат го в болница / netinfo
Поредната контузия в лагера на Левски по време на подготовката в Кипър стана факт на вечерното занимание на тима. Младокът Борислав Балджийски, след като бе отскочил, при падането си стъпи накриво и се сгромоляса на тревата. Веднага лекарите на отбора го наобиколиха и му оказаха първа помощ. Оказа се, че Боби е с обърнат глезен и вследствие на това е със силни болки.

Първоначално глезена на левия му крак бе наложен с лед и бинтован. С помощта на придружители футболиста бе сложен да легне на една от пейките, а след това подкрепян от масажистите бе заведен и до хотела.

Лекарите решиха да го откарат и до клиниката в Агия Напа, където да му направят рентгенови снимки за да се провери да не ли крака да е счупен. Балджийски трудно се придвижваше сам и бе подпомаган от придружители.

Така след Радко Мутафчийски и Боби Балджийски претърпя тежка контузия, като ще се разбере колко е сериозна, когато бъдат готови снимките. Радко бе прибран по-рано в София, но Балджийски ще си тръгне с отбора, който си тръгва от Кипър в четвъртък рано сутринта.

Даниел Боримиров не тренира с тима, като се разбра, че по-рано през деня той е тренирал на пясъка по брега на Средиземно море.

Мачът със Артмедия ще се играе утре на градския стадион „ Тасос Марку” в Паралимни и е с начален час 15:30.