Лампард: Момчетата на Рафа Бенитес са основната заплаха за нас
Лампард: Момчетата на Рафа Бенитес са основната заплаха за нас / netinfo

Полузащитникът на Челси Франк Лампард смята, че основната заплаха за шампионските амбиции на „сините” през този сезон е тимът на Ливърпул.

 

Челси и Ливърпул са отборите с най-постоянни изяви в Англия и не случайно в момента оглавяват подреждането във Висшата лига с равен брой точки. Двата гранда излизат един срещу друг в директен сблъсък за едноличното лидерство в неделя на стадион „Стамфорд Бридж” в Лондон.

 

„Всеки е наясно с нашата класа. Представянето и резултатът срещу Мидълзбро го показват (5:0). Но и други отбори го правят. Ливърпул побеждава всяка седмица, така като не са го правили в последните няколко години. Те ще бъдат голяма заплаха за нас”, коментира английският национал.

 

„Манчестър Юнайтед набира скорост, а Арсенал показва чудесен футбол. Ние обаче сме на върха и искаме да останем там. Трудно е да кажа дали това е най-силният ни тим, тъй като все още сме в началото на сезона. През първия сезон когато спечелихме Лигата имахме много силен състав. Надявам се, че в момента разполагаме със същия потенциал и можем да постигнем дори повече успехи”, каза още Франк Лампард.