Край: Ливърпул изпусна Гарет Бари
Край: Ливърпул изпусна Гарет Бари / netinfo
Надеждите на мениджъра на Ливърпул Рафаел Бенитес да привлече в отбора си капитана на Астън Вила Гарет Бари бяха силно разклатени след пристигането на Роби Кийн от Тотнъм, срещу 20 милиона лири, но все пак не бяха напълно разбити. Докато от „Вила парк” не обявиха официално, че футболистът няма да напуска отбора воден от Мартин О’Нийл през новия сезон, тръбят всички английски медии в четвъртък сутринта.

След няколко прекъсвания на преговорите между двата тима, в крайна сметка, от ръководството на Вила определиха краен срок, в който „червените” да отправят оферта на стойност 18 милиона лири за Бари. След поредното забавяне на разговорите, шефовете на Стилиян Петров и компания официално обявиха сагата за приключила, информира „Daily Telegraph”.

Официалното съобщение от сряда вечер гласи: „Сега можем да обявим, че Гарет Бари остава в нашия клуб, въпреки интереса на Ливърпул към играча. В разговорите от последните дни бе определен краен срок за приключване на евентуалната сделка, който задоволяваше и двете страни. Този срок сега изтече – Гарет Бари остава в Астън Вила.”