Кафу и Сержиньо казаха сбогом на Милан
Кафу и Сержиньо казаха сбогом на Милан / netinfo
Бразилците Маркос Кафу и Сержино обявиха, че напускат Милан преди последния мач на тима в италианската Серия А срещу Удиензе.

Кафу премина в състава на „росонерите” през 2003 година от тима на Рома и за този период успя да запише над 100 участия с фланелката на тима от „Сан Сиро”.

„Преди пет години избрах да дой да в Милан, защото знаех, че това е голям клуб, в който мога да покажа всичко това, което съм научил през цялата си кариера. Прекарах пет прекрасни години тук, в които успях да спечеля всичко”, коментира Кафу.

"Дойде обаче времето да си тръгна. Това е тъжно, трудно, но знаех, че някой ден ще настъпи времето, когато трябва да се върна в дома си в Бразилия. Все още не знам ще продължа ли да играя, или ще прекъсна веднага. В неделя срещу Удинезе на "Сан Сиро" ще бъде последното ми състезание в Италия. Нямам представа ще ме пусне ли да играя треньора, но аз съм готов да изляза на терена", обясни още 37-годишният футболист.

Сънародникът му Сержиньо също обяви днес, че се разделя с "росонерите". "Заради проблемите с гърба ми не можах да се върна към най-добрата си форма. Именно затова смятам, че е точното време да кажа довиждане на Милан".