Иво Тонев: Другата седмица ще решим за Муслин
Иво Тонев: Другата седмица ще решим за Муслин / netinfo
„Подписахме в последния възможен ден с Иван Бандаловски, но иначе преговаряхме от няколко дни с ръководството на Литекс“, заяви за Гонг изпълнителният директор на Локомотив Сф Иво Тонев.

Той добави, че крайното решение затова дали Марко Муслин ще бъде привлечен в отбора ще бъде взето през следващата седмица. „Подписахме и с младия Виктор Матеев, който е много талантлив и перспективен футболист. Що се отнася до пропадналия трансфер на Фабио Силва, причината е, че там се намесиха мениджърски интереси. В никакъв случай не искам да намесвам Черноморец, където след това отиде португалецът. С това приключваме със селекцията, защото първенството започва, а още през първия месец имаме 6 важни мача.“

Шефът в Локомотив Сф заяви още, че предстои последен разговор с Урош Голубович за преподписване на договора му, който изтича през лятото. В „Надежда“ очакват също така вратарят и Дарко Савич да получат български паспорти. „Засега това не създава проблем пред квотата на Дзаферович, тъй като той е наказан за първия пролетен кръг и така или иначе го пропуска“, допълни Тонев.

Той отказа да се ангажира с прогноза за двубоя с Локо Пд. „След мача на „Лаута“ ще ви кажа дали сме били готови за пролетния полусезон“, завърши директорът.