Иванков мечтае да вкара гол за България
Иванков мечтае да вкара гол за България / netinfo
Вратарят на националния отбор Димитър Иванков разкри за Гонг, че мечтае да се разпише в мач за България. „Това е една несбъдната мечта. Ако ми се гласува доверие няма да се поколебая. За мен ще е чест и гордост да вкарам гол за България”, обясни емоционално вратарят голмайстор.

Вчера Димитър Иванков отбеляза своя 32 гол, като по този показател е в петица след вратарите в света.

Юношата на Левски коментира своето професионално бъдеще, тъй като в края на шампионата му изтича договора с турския Кайзериспор. „На този етап не съм решил нищо конкретно за бъдещето си. Ръководството на Кайзери е изцяло концентрирано върху това да ме задържи. Моето желание е да заиграя в Европа, но ако не се осъществи няма проблем да остана в Турция и Кайзери.”

„Смятам, че съм привлякъл вниманието с изявите си в Турция и националния отбор. Аз конкретни контакти не съм осъществил, а и това е работа на моя мениджър. Най-важното е да съм жив и здрав и да поддържам тази форма, която демонстрирам от началото на първенството”, отсече юношата на Левски.

Димитър Иванков е една от основните причини Кайзериспор да върви добре в турското първенство. Тимът на вратаря спечели последните си шест мача и е на няколко точки от зона Европа. Българинът не скри, че в клуба му се надяват да се класират в турнира за Купата на УЕФА.

В сряда Иванков и Кайзери имат важен двубой в турнира за Купата на Турция, като българинът със сигурност ще е титуляр за своя тим.