Иван Вуцов: Марков е голям стратег
Иван Вуцов: Марков е голям стратег / netinfo
Иван Вуцов не скри удовлетворението си от равенството 0:0 срещу Италия в събота. Според специалиста, Пламен Марков е подходил много правилно със стратегията си към мача.

„Като стратегия, като позиция, която ни дава шанс да продължим и да отидем на световното първенство в ЮАР 2010 бе добра. Като качество играта не мога да я коментирам. Мисля, че двата отбора играха доста предпазливо”, коментира Вуцов.

„Нашият тим търсеше да затвори постъпите към своята врата и напред ако можем да направим нещо ще бъде добре. Тази точка ще има голяма стойност, да не казвам златна, ако в сряда успеем да победим Грузия”, допълни той.

Вуцов каза още, че никой от щаба на трикольорите не го търси за съвети и коментари.

„Никой от националния не ме търси. Аз имам принцип според който, една държава е загинала от много съветници. Имам своето мнение и становище и когато ме попитат го казвам. Нямам претенции да участвам активно в тези неща”, сподели още Вуцов.

Специалистът също изрази увереност, че тимът ни ще успее да намери място на Мондиал 2010, ако в сряда запише успех като гост на Грузия: „Напълно убеден съм и мисля, че Пламен Марков е един добър стратег и трябва да му се гласува още доверие и да се подкрепи. Не трябва за всичко да го укоряваме. Мисля, че Пламен ще свърши работа.”