Иван Стоянов: Повиквателната е много голяма изненада за мен
Иван Стоянов: Повиквателната е много голяма изненада за мен / netinfo
Дебютантът в националния тим – Иван Стоянов от Сливен коментира, че ни най-малко е очаквал повиквателна от селекционера Пламен Марков за предстоящата проверка на „трикольорите” срещу Сърбия на 19 ноември.

„Честно да си кажа не съм очаквал тази повиквателна. Това е много голяма изненада за мен, за което благодаря. Ще се постарая да се представя добре и занапред Пламен Марков да ме вика”, коментира Стоянов.

Нападателят все пак изрази увереност, че с играта си ще покаже, че Марков заслужено му е гласувал доверие.

„Разбрах, че съм повикан в националния днес след сутрешната ни тренировка. Коста Янев също не можа да повярва, че и той е сред избраниците на Марков. Радостен е и се надявам и двамата да се представим добре.

„На какъвто и пост да ме използва, ние играем за България и ще гледаме да се представим добре. Искам хората да говорят за Иван Стоянов, а не за племенника на Лечков. От една страна това ми тежи. Мисля, че тази повиквателна се дължи на играта, която показвам през есенния дял от първенството. Познавам почти всичките в отбора и се надявам да не са ме забравили. Не съм се чувал с никой от тях. Ръководството и всички в отбора се радват, че Сливен вече има двама национали. От доста години не е имало национал от Сливен. Дано занапред да има и други момчета”, каза още Иван Стоянов