Христов: Левски ще е шампион, а аз голмайстор на А група
Христов: Левски ще е шампион, а аз голмайстор на А група / netinfo
Нападателят Георги Христов смята, че Левски ще стане шампион, като това ще се случи напук на всички, които не обичат „сините” от стадион „Георги Аспарухов”.

„В този момент най-важното е да победим Славия. Аз говорих и с господин Велев, така че не съм притеснен от това, че играя малко в последните срещи. Трябваше ми малко почивка, заради многото пропуски, които направих. В последните мачове ми се беше насъбрало малко повече”, сподели за Гонг стрелецът.

„Мисля, че излизаме от ситуацията, в която бяхме попаднали. През цялата седмица се готвя на пълни обороти. Раздавам се на сто процента, нещо което ми липсваше в известна степен. Така трябва да мисли всеки професионалист. В досегашните ми отбори нещата стояха по малко по-различен начин”, откровен бе Гошо Христов.

„Господин Велев си решава дали да играя. Аз никога няма да му се разсърдя, ако не ме пуска. За мен е важно да отбележа някой - друг гол. Не че сега съм напрегнат, защото в отбора много се подкрепяме. Мисля, че момчетата много помагат. Просто напрежението в Левски е много голямо. Във всеки мач се играе само за победа, друг вариант не съществува. Просто всички футболисти не сме си показали потенциала на сто процента”, допълни играчът на Левски.

„Винаги съм знаел, че ще се справя с напрежението в Левски. В този момент съм убеден, че ще успея. Честно казано никога не съм предполагал, че напрежението ще е толкова голямо. Ние със сигурност ще започнем да играем много по-добре с течение на мачовете. Въпреки всички трудности, които имахме, смятам че ще станем първи. Не е толкова важно да сме на върха този полусезон, по-важно е да сме шампиони. Ние ще станем такива напук на всички, които не го искат”, зарече се Жоро Христов.

„На този етап е важно да си вземем 9 точки в следващите 3 мача. ЦСКА да прави каквото си иска до края. Не подценявам ЦСКА, но според мен Литекс е по-класният противник. Мисля, че все пак накрая ние ще сме първи”, продължи в същия дух голмайсторът на А група за миналата година.

„Не обръщам внимание на критиките. Макар че не съм и от тези, които ще кажат, че не четат и не слушат нищо от медиите. Приемам нещата, когато са реални и са факт. Не искам да се доказвам на никой. Нито на журналистите, нито дори на треньорите. Аз искам да изпитвам удоволствие от играта, защото футболът е моят живот. Нещата, които ми казват не ги слушам, освен ако не идват от треньорите и ръководителите на Левски. Аз си знам как се чувствам”, откровен бе таранът на „сините”.

„В Левски изпитвам удоволствие. Това обаче не стига, защото тук трябва да се печелят мачовете. Резултатите май започват да идват. Моето мнение е, че отпаднахме от Европа, защото отборът е много млад. Има много нови футболисти и не се бяхме сработили”, допълни Гошо Христов.

„Усетих голямата разлика да си играч на Левски. Станал съм по-популярен, но това има минуси и плюсове. Много хора ме поздравяват като ме видят. Други пък ме нагрубяват. Всеки има право да си говори каквото си иска. Тези работи са нормални, но не ми правят голямо впечатление”, сподели голмайсторът на Левски.

„Питайте близките ми какъв съм. Аз съм добър човек. Никога няма да направя нещо лошо. Има моменти, в които казах неща, които не трябваше да казвам. Аз съм само на 23 години и може би е нормално да допускам и грешки. С течение на времето ще стана още по-корав, като характер”, откровен бе за Гонг Христов.

„Трябва да има и такива трудни моменти. Смятам, че Господ праща такива трудности само на хората, които могат да се справят с тях. Радвам се, че се конкурирам с Гонзо. Той е емблемата на Левски. Това важи и за другия лидер - Георги Петков. Много сме си говорили помежду си. Знам, че един гол ще промени нещата. Гонзо не е вкарвал след гола срещу ЦСКА, но играе много по-силно след онзи мач. Гледам на Георги Иванов, като на примера, който трябва да следвам. Критиките на Петков винаги са ми били полезни. Нормално е той да се изнервя. Знаете ли, той много държи на всички нас в отбора. Всичко забравяме това, когато свърши даденият мач. Оставаме си приятели”, разкри Христов.

„Няма да се оправдавам с адаптацията. Аз почнах добре, а сега нещата не са толкова лесни. Няма да си простя, ако не стана голмайстор тази година. Силно го искам и мисля, че ще го направя”, обеща стрелецът на „сините” от София.