Фъргюсън: Не бях напълно сигурен в победата
Фъргюсън: Не бях напълно сигурен в победата / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не скри радостта си от победата над Рединг с 2:0. Въпреки това той сподели, че на моменти неговият отбор не се е справил с отиграванията по най-добрия начин.

„Изключително съм доволен, че успяхме да победим Рединг в такъв нелек мач. Отчитайки количеството на моментите, които създадохме по време на двубоя, мога да кажа, че играта ни в нападение не вървеше много. Продължихме да създаваме положения, но имаше и голяма нервност в отбора”, каза след мача специалистът.

„Трябва да отдам дължимото на Рединг, защото те не се предадоха след гола, а продължиха да атакуват. Те наистина не ни оставиха да се отпуснем нито за секунда. Опитахме се да вкараме бърз гол, за да можем след това да мислим за още един и после за още един. Но няма за какво да се притесняваме, защото успяхме да отбележим, а след това и да стигнем до успеха”, добави Фъргюсън.

„Ако трябва да съм честен, не бях напълно уверен в успеха. Рединг излезе срещу нас с някакво страхотно настроение, а и вие видяхте, че и те бяха близо до попадението. Голът на Роналдо стана факт благодарение на опитите на съперника ни да отиграят една ситуация. Кристиано можеше да подаде на Рууни, но той и без това завърши чудесно атаката”, добави Алекс Фъргюсън.