Фъргюсън избира между Бербо и Хунтелаар?
Фъргюсън избира между Бербо и Хунтелаар? / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън трябва да избира между капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов и звездата на Аякс Клаас Ян Хунтелаар, съобщават медиите на Острова.

Вчера голмайсторът на холандския тим изрази желанието си да премине на „Олд Трафорд”, а според някои медии той може би има едно предимство пред нападателя на Тотнъм – по-млад е. Premiership Latest посочва възрастта на Хунтелаар – 24 години, докато Димитър Бербатов е на 27, а това според поместената информацията може да се окаже решаващо, тъй като Фъргюсън предпочитал да залага на по-млади футболисти.

Преди три години Аякс плати на Хееренвеен сумата от 9 милиона евро, за да се сдобие с голмайстора, а сега освен Манчестър Юнайтед, интерес към него проявява и Реал Мадрид. Самият Хунтелаар пък би предпочел „Олд Трафорд” пред „Снатяго Бернабеу”.

Звездата на българския футбол обаче също влиза в плановете на „белия балет”, а преди няколко дни се появи информацията, че президентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон има намерение да отстъпи Бербо и да остави пътя чист за „червените дяволи”, но само при положение, че Юнайтед реши да трансферира Кристиано Роналдо в Реал.