Емоционални игри за Левски в Албена
Емоционални игри за Левски в Албена / netinfo

Футболистите на Левски се отдадоха на емоционални игри по време на днешната тренировка, научи Гонг. Заниманието се проведе в курортен комплекс „Албена” и е част от подготовката на сините преди гостуването в неделя на Спартак във Варна.

При облачно време край морето Емил Велев направи тренировка, която бе разделена на две части. В нея участие взеха всичките 19 футболисти, които води треньорът на сините.

В първата част тренировката включваше емоционални игри, като първата от тях бе „игра с ръце”. Нещо като баскетбол и ръгби заедно. Емил Велев искаше с нея да освободи играчите от натрупаното напрежение след последния мач на Левски в Бургас.

Последваха „игри с крака”. Втората част от заниманието бе запълнено с тактически упражнения. Всички футболисти са здрави и участваха в тренировката. Не взелият участие в мача срещу Черноморец Миро Иванов участва наравно с останалите.

Единственият не участвал в тренировката бе вратарят Георги Петков, който се възстановява от контузия, но бе с отбора в Бургас и ще бъде и във Варна без да играе срещу Спартак.