Ел Пистолеро: Извинявам се на колегите си
Ел Пистолеро: Извинявам се на колегите си / netinfo
Панамският национал Хосе Луис Гарсес разясни специално за Гонг ситуацията в мача ЦСКА – Локомотив Сф/3:1/, при която той получи директен червен картон от Антон Генов.

„Нямам нищо против съперниковия играч, заради когото ме изгониха, просто при падането той ме настъпи и ме провокира, но не съм искал да го ритам умишлено. Така се получи. След края на мача, Стойчо Младенов ми каза, че това е футболът и нищо кой знае какво не се е случило. Нищо лошо не ми е казал, напротив, успокои ме и ми каза, че продължаваме да работим. Много съжалявам, че ще изпусна следващия мач защото тъкмо бях влязъл в ритъм. Просто лош късмет, че сега се случи. Какво да се прави…”

Гарсес започна като титуляр столичното дерби, но в края на първото полувреме бе изгонен за ритане без топка на противников състезател. След края на мача, наставникът Стойчо Младенов заяви, че панамецът ще понесе глобата си, за това, че е оставил колегите си в труден момент от мача с човек по-малко.

Самият нападател се извини на съотборниците си за постъпката: „Стана хубав мач. Хубаво е, че победихме, също така се радвам , че отборът се възстанови след моето изгонване и въпреки че бяха с десет човека стигнахме до победата. Локомотив не са лош отбор, но ние бяхме по-добрите и ги надиграхме. Сега гледаме напред за следващия мач и още веднъж искам да се извиня на моите съотборници, че ги оставих с човек по-малко цяло полувреме.”