Двамата сърби в Локо Пд на линия за Левски, чакат македонец
Двамата сърби в Локо Пд на линия за Левски, чакат македонец / Sofia Photo Agency
Двете сръбски нови попълнения в Локомотив Пловдив Павле Делибашич и Милан Милутинович може да играят срещу Левски в неделя. Очаква се до тогава те да получан необходимите работни визи и да бъдат картотекинари в БФС.

В момента Делибашич и Милутинович са си в Сърбия и ще останат там докато визата им излезе. Това означава, че дуетът почти сигурно ще пропусне голяма част от тренировките тази седмица.

Въпреки това обаче Драган Канатларовски ще рискува с тяхното пускане на терена срещу Левски, ако всички документи са на лице. Очаква се с тяхна помощ Локомотив да вдигне класата, след като се представи на доста лошо ниво при гостуването на ЦСКА в София.

В същото време се очаква в Пловдив да пристигне централен защитник от Македония.

25-годишният Методия Степановски е играч на Работнички Скопие. Той е висок 190 сантиметра и тежи 83 килограма.

Македонецът ще бъде пробван в контролата с Комотини (Гърция), насрочена за 5 септември от 18.00 часа на клубния стадион на „черно-белите”.

Николай Курбанов добави, че очаква в сряда или четвъртък сърбите Павле Делибашич и Милан Милутинович да получат работни визи за България.

В случай, че до петък всичките им документи бъдат уредени, те ще бъдат картотекирани в БФС още за неделния домакински мач срещу Левски от четвъртия кръг на А група.

От лекарския щаб на „черно-белите” заявиха, че няма футболисти, които да се оплакват от контузии и всички тренират на 100%.