Боримиров: Има напрежение в отбора
Боримиров: Има напрежение в отбора / netinfo
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров смята, че съперникът на „сините” ще приложи същата дефанзивна тактика, както в първата среша.

„Трябва да си вкараме положенията, които ще създадем. Противникът пак ще играе затворено”, отбеляза Боримиров.

„Момчетата работиха много през тази седмица. Надявам се това, което правихме да го приложим и в мача. Очакванията са ми да продължим напред”, допълни спортният директор на Левски.

„Ако кажа, че в отбора няма напрежение, ще ви излъжа. Няма как преди мач с такава голяма стойност, да няма и напрежение. Вие отлично знаете, какво значи едно влизане в Шампионската лига”, каза още Даниел Боримиров.

„Готвим се сериозно. Знаем при негативен резултат, каква помия ще се излее върху нас. Надявам се и утре вечер да се върнем в София, както преди две години. Аз съм оптимист, вярвам в силите и възможностите на отбора. Надявам се тези надежди да се оправдаят”, продължи началникът от „Герена”.

„За нас най-важно ще е да не допуснем гол. Не бих казал, че ще играем агресивно от началото на мача. Ние създаваме много положения и този път трябва да ги реализирам”, завърши бившият халф и капитан на Левски.