Без Канатларовски срещу Ботев, Черноморец и ЦСКА
Без Канатларовски срещу Ботев, Черноморец и ЦСКА / netinfo

Локомотив Пловдив ще бъде без новия си треньор Драган Канатларовски в следващите три двубоя от първенството на А група. Македонецът все още няма права да бъде на пейката, тъй като не е уредил работната си виза.

„Цикълът е много сгъстен тази седмица. За да бъде всичко наред с документите му, Канатларовски трябва да си е в Македония. След мача с ЦСКА ще замине за Скопие и ще се върне, като очакваме за двубоя с Вихрен да може пълноценно да изпълнява задълженията си. До тогава указания от скамейката ще дава Аян Садъков”, заяви за Гонг изпълнителният директор на „черно-белитеНиколай Курбанов.

„В последните години дербито бе един празник за града и се надявам да се повтори това и да победим. В такива дербита фаворити няма. Няма с какво да се изненадаме. Обстановката в Локомотив е спокойна и предразполага за добра работа. На Драган ще му е нужен още около месец, за да опознае качествата на футболистите”, допълни още бившият футболист и администратор на „смърфовете”.

Николай Курбанов не пожела да коментира твърденията на президента на Ботев Димитър Христолов, който заяви, че в последните години „канарчетата” са били по-добрият отбор, но винаги е ощетяван от съдиите. „В последните 4-5 години с ръка на сърцето мога да кажа, че Локомотив е бил по-класният отбор”, допълни още Курбанов.