Бела остана без треньор на вратарите
Бела остана без треньор на вратарите / netinfo
Сегашният треньор на вратарите на Беласица Мирослав Митев напуска клуба. Договорът между Митев и Беласица изтече, като той ще работи единствено в Българския футболен съюз занапред.

Напоследък бившият вратар на Пирин съчетаваше работата си с Беласица и в БФС, където отговаря за подготовката на вратарите във всички юношески формации.

„Пожелавам успех на Беласица, времето прекарано в клуба беше много полезно за мен. Предстоят ми обаче много ангажименти с младите национали, имаме планирани доста лагери, а знаете,че ни предстои и Европейско първенство за футболистите до 19 години. При това положение съчетаването на двете неща става невъзможно и затова ще продължа с младите футболисти”, заяви вчера Мирослав Митев.

Освен като треньор на вратарите, той на два пъти поемаше поста на старши-треньор на Беласица. Миро Митев бе неизменна част от „бяло-червените” през последните 2,5 години. Сега се очаква новият старши-треньор Наджи Шенсой да обяви екипа си, с който ще работи в Петрич.

Междувременно вицепрезидентът на Беласица Горан Петров за пореден път отказа да разкрие подробности около подготовката на тима за участие в новото първенство. Вторият човек в управата на клуба нито отрече, нито потвърди новината, че Наджи Шенсой е новият старши-треньор на тима.

„Има много неща за отричане, както и за потвърждаване. На 25 ще разберете всичко. След като писахте за нов старши-треньор, явно сте по-запознати от мен”, каза Петров.

Той отказа да разкрие и това кой ще води дублиращия отбор през новото първенство. По отношение на селекцията заместникът Костадин Хаджииванов заяви, че в тима не са спрели да работят, но новите ще станат известни по време на първата тренировка. Беласица се събира на 25 този месец, като чужденците в тима трябва да пристигнат ден-два по-рано.