Агентът на Неи: Има интерес от португалски клубове, но те нямат пари
Агентът на Неи: Има интерес от португалски клубове, но те нямат пари / netinfo
Мениджърът на нападателя на ЦСКА Неи - Антонио Тейшейра, заяви в интервю за Гонг, че на този етап няма конкретно предложение за централния нападател на „армейците”.

Импресариото призна, че клубове от Португалия биха закупили Неи, но не разполагат с големи финанси за целта. Антонио Тейшейра е запознат със заплетената ситуация в ЦСКА.

- Господин Тейшейра, запознат ли сте с актуалната ситуация в ЦСКА?

- Знам, че клубът има проблеми с федерацията. Наясно съм, че лицензът е отнет. Клубът няма да играе в турнирите на УЕФА. По този начин отпада вариантът да влезе в Шампионската лига.

-Вашият футболист Неи иска ли да играе в ЦСКА при тази ситуация?

- Неи има договор за още две години с ЦСКА. Не виждам нещо притеснително в този момент. Ако излезе някаква възможност, ще мислим. Неи може да си тръгне от ЦСКА, ако се появи някаква оферта, ще говорим с ръководството на ЦСКА и ще решим заедно, какво да правим.

- Един от шефовете на клуба Емил Костадинов заяви, че има оферти за Неи. Наясно ли сте с това?

- Кой е казал това?

- Шефът на клуба Емил Костадинов.

- Аз нямам информация за никакви оферти. Със сигурност, ако има оферти към ЦСКА за Неи, ще трябва да анализираме предложението.

- Как мислите, Неи ще иска ли да играе в България? Ще искали да остане в нашата страна?

- Вижте, ако някое предложение на друг тим се хареса и от ЦСКА, а и от Неи, тогава ще видим. Неи обаче има договор с ЦСКА. Стана шампион, вкара доста голове за клуба, няма някакви финансови проблеми. Работи добре в клуба, но нека видим какво ще се случи в следващите няколко дни.

- Господин Тейшейра, може ли да кажете имената на клубове, които биха отправили оферти към Неи?

- Не, аз ви казвам, че нямам такава информация. Ясно е, че тук в Португалия има доста клубове, които биха искали да подпишат договор с Неи. Смятам, че те нямат финансовите възможности да закупят Неи. На мнение съм, че нападателят трудно може да се върне в Португалия. За други предложения честно казано нямам информация.