Лятото все по-често напомня за себе си и мнозина са в търсене на свежи алтернативи. Сезонът на дълго чаканите ваканции може и да предполага по-спокоен и неангажиращ график, но от друга страна той позволява да се усъвършенстват някои умения.

Държавна лотария на Български спортен тотализатор винаги в влагала старания да интегрира интригуващ елемент в игрите си. Чудесен пример за това са талоните “Суми за думи” и “Шампионска кръстословица”. Сега е ред вниманието да бъде насочено и към математическите загадки и те откриват своята сцена на изява в новата моментна лотарийна игра “Бонус X50”.

Свежият летен дизайн е изграден около две ключови игрални зони, в които ясно се откроява основната идея на талона - умножаването. Ако участник открие сума в съответното поле, то играта му предоставя възможност тя да бъде умножена в зависимост полето - X 2, 5, 10 или 50.

Традиционно, честотата на печалбите е висока, като в тиража на новата игра “Бонус X50” са заложени над 1 150 000 печалби от 5 лв. до 5 000 лв., а топ печалбите са 5 на брой, всяка в размер от по 50 000 лева. Ето как общата стойност на всички суми надминава впечатляващите 10 000 000 лева, а всеки талон предлага 30 шанса за спечелването на някоя от тях.

Повече за правилата на играта можете да научите тук http://toto.bg/momentni-igri/50x-bonus

Държавна лотария определено има своите традиции, като първата игра се появява през вече далечната 1992 година. Тези 31 години безспорно са станали свидетел на множество промени и събития, но мисията да се подпомагат спорта и културата на България остава водеща. Както е известно,

Държавна лотария е бранд на Български спортен тотализатор, което означава, че част от приходите са в полза на тези толкова важни за всяка нация направления.

От Държавна лотария припомнят, че в моментните лотарийни игри е разрешено да вземат участие единствено лица, навършили пълнолетие. При този тип игри водещ е късмета, който не може да бъде манипулиран и е препоръчително да се спазват принципите на „Отговорната игра“.

Повече за тях и някои потенциални рискове можете да научите тук: http://toto.bg/za-nas/otgovorna-igra