/ iStock/Getty Images
Когато става дума за слушалки няма нужда да се споменава, че звукът е приоритет. Въпреки това е важно да се отбележи, че макар и звукът да е ключов, има и редица други неща, които трябва да се вземат предвид, когато става дума за слушалки – неща, които да задоволят всички сетива, включително зрение, докосване, звук и вкус. Новите HUAWEI FreeBuds Lipstick не само предлагат невероятно аудио изживяване, но също така могат да се похвалят и с уникален и впечатляващ външен вид и характеристики, които вдъхват живот на продукта и го правят нещо повече от чифт безжични слушалки.

Красота отвътре и отвън

Красотата идва отвътре навън. HUAWEI FreeBuds Lipstick перфектно обобщава това твърдение. Започвайки с външния вид, HUAWEI FreeBuds Lipstick притежават специален дизайн, кoйто измества традиционния калъф за слушалки.

HUAWEI

Външният вид, наподобяващ червило, предлага уникален чар и внася закачливост и изтънченост на продукта. Не само това. HUAWEI FreeBuds Lipstick се предлага в ароматизирана подаръчна кутия, за да пресъздаде красивите романтични моменти от живота и да добави допълнителна нотка удоволствие.

Първокласният и минималистичен дизайн го прави не просто калъф за зареждане, а и луксозен аксесоар, който може да се носи като бижу – истинско удовлетворение за зрителните сетива. Проектиран от екип от центъра за естетически изследвания на Huawei в Париж и отдела за продуктов дизайн в Китай, дизайнът на HUAWEI FreeBuds Lipstick е възможно най-емблематичният. Изчистените линии отрязват 3D структурата и разделят малката повърхност, което допринася за нейния първокласен и уникален вид.

HUAWEI

Красотата е в докосването

Не просто виждате майсторството, но и го усещате.
В сравнение с пластмасовия материал, който обикновено се използва за традиционните TWS калъфи за зареждане на слушалки, HUAWEI FreeBuds Lipstick използва неръждаема стомана, която е преминала през процес с висока температура до 1300°C и като допълнение е добавен редкият микроелемент молибден (Mo), което значително подобрява устойчивостта от корозия, устойчивостта при висока температура, хипоалергенните качества и поддържа блясъка и гладкостта след продължителна употреба. Това е необходимо, за да се достигне до по-добра текстура, по-елегантна и по-впечатляваща естетика.

Дизайнерите на HUAWEI FreeBuds Lipstick приложиха CNC процес, с който модифицират детайлите до милиметри и успяват да полират малки участъци с размери от 0,5 мм. Това не само запазва безупречния външен вид, но също така гарантира, че чувството при допир е по-деликатно, а повърхността копринено гладка.

Не е лесно да имаш продукт, който е толкова приятен на допир. Повърхностното полиране на HUAWEI FreeBuds Lipstick e преминал през три процеса на грубо, средно и фино полиране. Корпусът от луксозна неръждаема стомана е изграден в резултат от над 30 дизайнерски процеса и е полиран до свръхвисоко ниво, създавайки гладка като огледало повърхност. Вижте красотата, отразена с всеки поглед.

Звукът е удоволствие

Слухът е най-важното сетиво, когато става въпрос за аудио продукти. Huawei внедрява водеща в индустрията технология за open-fit слушалки, която предлага активно шумопотискане, AEM технология и удобният дизайн на HUAWEI FreeBuds Lipstick, осигуряват изключително изживяване
при слушане. HUAWEI FreeBuds Lipstick не само предлага невероятно слушане на TWS аудио, но дори и самият калъф предлага изключителен звук.

HUAWEI

Калъфът за HUAWEI FreeBuds Lipstick се предлага с магнетичен дизайн, който притежава уникален звук при затваряне. Има два вградени магнита, които се намират в капака и в долната част на HUAWEI FreeBuds Lipstick. Поясът и вътрешната част на слушалките са прецизно оборудвани с микромагнити. Магнитната сила е точно измерена чрез симулация, която е преминала през многоизмерни тестове, за да използвате слушалките безопасно и свободно при движение.

Моден вкус

Истинската мода съчетава вкус с дързост. HUAWEI FreeBuds Lipstick е перфектният аксесоар към всеки модерен тоалет. От изящно облекло до нещо по-семпло, калъфът за слушалки допринася към всяка една модна комбинация.

Класическата комбинация от черно и златно в дизайна на калъфа и бляскавите червени слушалки, придават изтънченост на вашия тоалет, по начин, по който не много технологични продукти могат. Можете да комбинирате и съчетавате с други аксесоари и да показвате HUAWEI FreeBuds Lipstick, точно така както бихте направили с едно бижу.

HUAWEI FreeBuds Lipstick удовлетворява всички сетива, а това е нещо, което малко аудио продукти могат да предложат. Тези очарователни и уникални слушалки са много повече от дизайн или от звук, те обхващат стил и стойност и допринасят за изключително качество на звука, смел дизайн и луксозна цялостна визия.