/ Изи кредит
Добри сметки, добри приятели или как да запазим отношенията с най-близките си по време на празниците и да спечелим огромен телевизор.

Никога не е прекалено рано да ни обхване коледна треска. Дори колкото по-рано започнем подготовката, толкова по-лесно ще ни бъде да избегнем всички подводни камъни, които ни дебнат в следващите няколко месеца. Организацията на почивните дни, планирането на забавленията, подготовката на трапезата, купуванeто на подаръците... Всичко това е изпитание не само за нервите ни, но и за празничния бюджет. Та кой от нас не се е оказвал в неприятната ситуация да се лиши от един или друг подарък или приятно преживяване, защото парите не достигат? А често най-големият празник в годината подлага на тест и отношенията ни с най-близките ни хора. Едва ли има човек, който да не се е скарал по празниците с роднина или приятел покрай някой даден или взет заем? Колкото и да се стараем да планираме Коледа добре, да се простираме според чергата си, да си поставяме граници и да не взимаме импулсивни решения, дълбоко в себе си всички искаме поне мъничко да му отпуснем края и да се порадваме на истински заслужената почивка и празнична еуфория в края на годината.

В такива моменти Изи Кредит е винаги насреща. Прекарайте спокойно дните до Рождество Христово със заем от един от лидерите в домашното кредитиране, вместо от приятел или роднина. Така имате шанса не само да прекарате една истински приказна Коледа, изпълнена с добро настроение и приятни преживявания, но и да спечелите един от цели четиридесет телевизора с 43-инчов плосък екран.

Промоцията продължава до 23 декември и е активна през мобилното приложение EasyCredit Mobile, на сайта easycredit.bg, във всеки от над 185-те регионални офиса на Изи Кредит и в над 2 100 пощенски станции в страната, с обаждане без допълнително таксуване на 0700 18 100 или с SMS с исканата сума на 0882 007 555. Кандидатстването е само с лична карта, а отпусканите суми – до 8 000 лв. Още с първия усвоен кредит ставате част и от програмата за лоялност Easy Bonus, където ви чакат още много отстъпки и подаръци.

Да си създадем коледно настроение с Изи Кредит.