/ ГЕРБ Кюстендил
За да започне Бобов дол да се развива положително, да се гради нещо и да подобряваме жизнения стандарт, първо трябва да възстановим диалога между местната власт и хората. Това заяви по време на проведени срещи с жители на различните населени места от общината кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Мая Спасова. Тя бе категорична, че именно за това ще работи заедно със своя екип, ако гражданите гласуват доверие на нея и листата с кандидат-съветници от ПП ГЕРБ, с номер 43 в бюлетината.

Мая Спасова коментира, че, след десетките проведени срещи и разговори с избиратели, е добре запозната с болките на хората и проблемите, които те очакват да бъдат решени от следващото общинско ръководство в Бобов дол.

ГЕРБ Кюстендил

„Демографският срив не подмина и община Бобов дол. Задължително е да бъде стимулиран местният бизнес и земеделието, като едновременно с това да бъдат привлечени и инвеститори в производствената дейност. Недостатък на досегашните управляващи се оказа липсата на срещи с населението и неправилното управление на общинския сграден фонд. В малките населени места няма дори магазини за най-необходимите хранителни стоки, а това оказва негативно влияние и на социалния живот там“, коментира кандидатът за кмет Мая Спасова.

Тя декларира, че, ако бъде гласувано доверие на нея и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, те ще вложат своите усилия в подобряване на жизнения стандарт на хората и в подобряване на инфраструктурата в населените места. „Читалищата и културните дейци имат нужда от подкрепа, за да развиват своята дейности. Необходимо е ефективно управление на общинската собственост. За гражданите трябва да се подобри достъпът с обществен превоз до административния център Бобов дол, както и да се разшири транспортната услуга за учениците от крайните квартали на града“, очерта като поставени проблеми и свои бъдещи приоритети Мая Спасова.

ГЕРБ Кюстендил

„Пред жителите в малките населени места сме поели ангажимент всяка година да бъдат залагани средства за подобряване на подземната и наземна инфраструктура, както и за всекидневна поддръжка във всяко село“, заяви Спасова. С цел спокойствие на населението ще бъде създадено също звено за общински контрол и охрана на общинската собственост.

ГЕРБ Кюстендил

„Имаме идея и възможност за подобряване на спортните дейности при децата и младежите. Чака ни много работа и във връзка с медицинските услуги, водоснабдяването и социалните дейности. Като, не на последно място, ще контролираме и чистотата на атмосферния въздух“, заяви кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ в Бобов дол Мая Спасова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!