/ answear.bg
Въпреки че лятото настъпва едва към края на юни, още със самото начало на месеца вече усещаме покачването на температурите и наближаването на така очаквания сезон. Новите модни колекции определено успяха да запазят търпението ни – само поглеждайки витрините на магазините мислено се пренасяме на някой слънчев плаж и усещаме пясъка в косите си и звука на морските вълни. Вече обаче е време да превърнем мечтите в реалност и да приготвим багажи са за предстоящия летен отпуск. А ако искате да се чувствате като истинска модна икона по време на почивката си, вижте кои са задължителните дрехи и аксесоари, които трябва да притежавате!

Бялата риза - новата малка черна рокля

Свикнали сме през лятото да живеем в тениски и потници, но ако искаме да сме актуални и да изглеждаме добре, е време за промяна. Сезон 2021 е облечен в дамски блузи и ризи и няма как да сме по-щастливи от този факт! Свободни ефирни кройки, нежни десени в пастелни цветове, геометрични и флорални мотиви, животински принтове и атрактивни ръкави и деколтета – моделите са толкова разнообразни, че няма съмнение, че ще откриете тази риза, която напълно олицетворява същността и стила ви. Over-sized дрехите продължават да са на върха на модните тенденции и ще се задържат там през цялото лято, затова ако трябва да избирате само едно нещо от новите колекции, се насочете към свободна риза. Можете да я носите както самостоятелно по разнообразни начини, така и с тънък потник отдолу. Любимата ни комбинация за плаж е широка бяла риза в комбинация с ефектен бански костюм.

Още един бански костюм никога не е излишен

Едва ли ви изненадваме, като включваме в класацията си със задължителни летни артикули банския костюм. Ще ви изненадаме обаче с атрактивните си предложения за вашия нов чифт. Ако искате да изглеждате модерни и всички погледи на плажа да са вперени във вас, доверете се на комбинацията от дамски бански от answear.bg. Тенденциите сред банските костюми тази година сочат към детайлите – ефектни презрамки, които могат да са преплетени, с различна дебелина, или дори моделът да е само с едно рамо – възможностите са много! Не липсват и добавените елементи като метални капси и вериги, панделки, пайети, харбали и бродерии – дизайнерите ни насърчават да излезем от зоната си на комфорт и да експериментираме със стила си, а какво по-подходящо време за това от лятото? Независимо дали предпочитате модели от една, или две части, развихрете въображението си и не се страхувайте да опитате нещо ново – сигурни сме, че ще се влюбите в резултатите!

Практичното също е на мода!

Всяка себеуважаваща се дама иска да изглежда добре, но нека не забравяме, че в никакъв случай не трябва да правим компромиси за сметка на комфорта си. Огромните плажни чанти могат да бъдат много модерни и атрактивни, но замисляли ли сте се за възможностите, които предоставя плажната раница? Съчетайте модерното с практичното, като изберете модел със свеж летен десен, придаваща настроение и стил на плажната ви визия. Не изключвайте раниците и в ежедневието си – малките кожени раници и тази година са хит и се предлагат в разнообразни форми и цветове, целящи да удовлетворят всеки вкус и да паснат на всеки стил. С подходящия модел можете да се появите дори на официално събитие без смяната на красивия, но не особено комфортен клъч с мини раница, да разваля елегантната ви визия. Изобилие от стилни раници за всеки повод можете да откриете на следния линк - https://answear.bg/k/tya/aksesoari/ranitsi.

Е, след като вече сте запознати със задължителните компоненти от перфектния летен дамски гардероб, можете спокойно да се впуснете в поредния шопинг маратон и да се сдобиете със стилни и актуални находки, които да ви служат дълго време и да ви карат да се чувствате и да изглеждате чудесно. Не забравяйте да имплементирате доза от личността си във всяка визия, дрехите все пак са не просто необходимост, а и олицетворение на притежателя им! Желаем ви слънчево лято и много поводи за стилни тоалети!