Спират за 12 часа водата в  „Горубляне” в понеделник
Спират за 12 часа водата в „Горубляне” в понеделник / netinfo
Софийска вода” работи по инвестиционен проект изграждане на нов уличен водопровод на територията на район „Горубляне”. Във връзка с изпълнението му на 4 август (понеделник) ще се наложи временно прекъсване на водоподаването в кв. „Горубляне” от 10:00 до 22.00 ч.

Ще бъдат засегнати клиентите по ул. „Поручик Морз”, ул. „Павел Красов”, ул. ”Обреша”, ул. ”Пролет”, ул. ”Роса”, ул. ”Гродно” и ул.”Преслав”. В случай, че работата на екипите продължи повече от 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на ул. „Самоковско шосе” и ул. „Роса” и ъгъла на ул. „Поручик Морз” и ул. „Преслав”.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. На денонощния телефонен център на “Софийска вода” на телефон 812 21 21 всички клиенти могат да намерят подробна информация относно прекъсване на водоснабдяването.

Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава и възможност за абонамент за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща клиентите могат лично да получават информация за планираните спирания.