Софиянец уцели шестица в „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ на Национална лотария
Софиянец уцели шестица в „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ на Национална лотария / netinfo

Късметлия от град София уцели и шестте печеливши числа в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ", и беше на крачка от рекордните 10,4 млн. лева в Национална лотария. Това е първата уцелена шестица в историята на играта. Софиянецът не е успял да познае само изтеглената страна на монетата, която щеше да го направи собственик на най-големия джакпот, натрупван някога в страната.

Във вчерашното теглене бяха познати 16 петици - рекорден брой от началото на играта. „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ" обаче oцеля и достигна 10 600 000 лева. Печелившите числа, изтеглени в сряда, са 5, 10, 21, 30, 34, 46 и страна на монета „Тура".

Щастливецът, който успя да познае шестица в играта, е пуснал своя фиш на стойност 4 лева в Лото пункт в град София. Късметлията си спечели страхотната сума от 100 000 лева.

От познатите 16 петици, осем участници уцелиха и изтеглената страна на монетата. Четирима от тях са играли с двете страни „Ези и Тура" и си спечелиха по 6000 лева. Щастливците са от градовете Хасково, Елин Пелин, Велико Търново и Враца. Останалите четирима късметлии са играли само с едната страна на монетата - печелившата „Тура" и грабнаха по 5000 лева. Те са градовете Долни чифлик, Ямбол, Пловдив и Бобов дол.

Честито на всички печеливши!

Още утре някой щастливец може да грабне рекордните 10,6 млн. лева в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ". Следващото теглене е в петък, 9 септември, от 19.45 часа на живо по NOVA.

Късмета си можете да изпробвате онлайн на сайта play.7777.bg или в търговската мрежа на Lafka. Фишове можете да попълвате и в избрани бензиностанции на Петрол и Shell, избрани каси на EasyPay и FastPay, избрани магазини internity и inmedio, както и в Лото пунктовете на Национална лотария.