Боби трябва да реши кого да убие
Ира разкрива самоличността на наемниците Зак и Боби и сега животът ѝ виси на косъм. Ситуацията излиза извън контрол, а надеждата на заложниците за щастлива развръзка избледнява все повече. Ще има ли нова жертва, не пропускайте да разберете в новия епизод на „Пъзел: Похитени“ във Vbox7 .

След като осуетява опита за бягство на Ира, Зак предизвиква Боби да я убие. Актрисата вижда лицето на закоравелия престъпник и така се превръща в потенциална опасност за него. Неочаквано младият наемник взима нещата в свои ръце и насочва пистолет към Зак. Каква е причината, гледайте в новия епизод на „Пъзел: Похитени“.

Пъзел Похитени
NOVA

Докато Зак и Боби изясняват отношенията си, приятелите на Ира се страхуват за живота й. Младежите изпитват противоречиви чувства и се опитват да се справят с нарастващото отчаяние. Вал и Ади изглежда са се предали, но Тони се опитва да ги мотивира, за да се борят за свободата си.

Пъзел Похитени
NOVA

Боби трябва да вземе решение дали да пощади живота на Ира. Двамата остават насаме и наемникът се опитва да намери отговори на важни за него въпроси. Как ще постъпи? Ще убие ли красивата актриса, или ще избере да й даде шанс? Не пропускайте да разберете в новия епизод на „Пъзел: Похитени“ във Vbox7.

Пъзел Похитени
NOVA

Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн всяка сряда в 16:00 ч. Повече информация можете да намерите във Facebook страницата на сериала.