Ира разменя хапчетата на Зак
Екшън, план за бягство, нови разкрития и опасна мисия ще видят феновете в новия епизод на спиращия дъха трилър  „Пъзел: Похитени“. Ира ще изпълни плана на Тони, а дали ще бъде успешен, гледайте във Vbox7.com.

Пъзел Похитени
NOVA

След като Тони напада Вал и предизвиква суматоха, Зак и Боби разкриват, че заложниците им са се развързали. Вал защитава Ади, но основната вина поема Тони. Страхът и разочарованието от предателството изцяло завладяват програмиста. За да ги държат под очи, наемниците завързват приятелите в хола. Какво ще се случи, гледайте в новия епизод на „Пъзел: Похитени“

Тони измисля нов план за спасение. Програмистът предлага да заменят хапчетата на Зак с успокоителните на Ира. Младата актриса трябва сама да се справи със сложната задача. Междувременно наемниците научават, че скоро идва подкреплението им за отваряне на сейфа.

Пъзел Похитени
NOVA

Ади предлага на Зак и Боби сделка, използвайки влиянието на баща й, който е прокурор. Ира се опитва да изхвърли хапчетата в тоалетната, но нещата излизат извън контрол.

Как съблазнителката ще овладее ситуацията, гледайте в новия епизод във Vbox7.com. Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн във Vbox7.com всяка сряда в 16:00 ч.

Повече информация можете да намерите във Facebook страницата на сериала.