Ремонти в София налагат промени в движението
Ремонти в София налагат промени в движението / снимка: Sofia Photo Agency
Влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Първа българска армия" между улиците „Малашевска" и „Резбарска" е забранено от 8 часа днес до 24,00 часа на 11 юни. Причина за ограничението е основен ремонт на пътното платно по ул. "Първа българска армия". По тази причина с частично променен маршрут до 4,30 часа на 12 юни ще се движат автобусите по линия № 100.

Заради преасфалтиране на ул. „Никола Габровски" между булевардите „Симеоновско шосе" и „Г. М. Димитров" от тази сутрин до 7,00 часа на 3 юни се забранява влизането на превозни средства по северното платно на ул. „Никола Габровски" между бул. „Д-р Г. М. Димитров" и ул. „Апостол Карамитев". След това забраната ще бъде наложена до 10 юни за южното платно, а за периода от 10 до 22 юни ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното платно на ул. „Никола Габровски" между ул. „Апостол Карамитев" и бул. „Симеоновско шосе".

Заради започналия основен ремонт на ул. „202" от надлез „Надежда" до ул. „Каменоделска" до 7,00 часа на 29 май е забранено влизането на автомобили по двете платна на ул. „202" между улиците „Заводска" и „Каменоделска" и по южното платно между надлез „Надежда" и ул. „Заводска". Движението е двупосочно в северното платно на улицата.

Затруднения с движението в района ще има до 13 юни. До 29 май с частично променен маршрут ще се движат автобусите от линия 79.

Частният превозвач по автобусна линия 68 разкрива допълнителна линия за своя сметка с номер 68 А, която да обслужва пътниците от вилни зони "Малинова долина" и "Бункера", след като там има проблем с транспорта, заради пропадане на шосе и образувало се свлачище. Допълнителните автобуси ще се движат от 5 до 21 часа.