Пускат допълнителни седящи места за концерта на Графа в Арена Армеец
Пускат допълнителни седящи места за концерта на Графа в Арена Армеец / netinfo

Допълнителни седящи места за концерта на Графа на 6-и април в Арена Армеец пускат организаторите от Монте Мюзик. Причината е, че поради големия интерес към събитието, такива в залата в момента почти не са налични. От лейбъла съобщиха, че могат да си позволят тази стъпка след финалното съгласуване на разположението на сцената и мултимедията с възможностите за оптимална видимост от всички сектори в Арена Армеец.

Момчето, което продължава да прави това, което обича

Графа анонсира концерта си в най-голямата българска зала още през май миналата година и оттогава подготовката за него не спира. В едно от последните си интервюта топ изпълнителят споделя: "Подготвили сме 25 трака, аранжиментите вече са финализирани, февруари влизаме да репетицираме и ще продължим до 6-и април. Щастлив съм, че продукционният екип направи така, че цялото шоу - мултимедия, осветление, ефекти да е подчинено на музиката."

Билетите за концерта на 6-и април се разпространяват в мрежата на Ивентим и са на цени от 25 до 50 лв. Само тези, които са закупили билет до 14-и февруари обаче, имат възможността да участват в томбола с награди, като най-голямата е "Един ден в репетиционната с Графа". Подробности за регламента са публикувани в официалния сайт на Монте Мюзик в интернет.