/ NOVA
Предизвикай себе си от 28 октомври до 3 ноември всяка вечер в полунощ
В духа на Хелоуин филмовият канал KINO NOVA отново ще предизвика зрителите със спиращи дъха филми на ужасите в седем поредни вечери от 28 октомври до 3 ноември, в полунощ. Освен хитови филми, феновете на хорърите ще могат да видят и редица премиерни заглавия, които ще предизвикат емоционално и визуално сетивата. А в четвъртък, на самия Хелоуин, от 21:00 ч по KINO NOVA предстои премиерата на приключенската фантастика с участието на Кейт Бланшет и Джак Блек - „Мистерията на къщата с часовника“. В нея сиракът Луис Барнавелт заживява при чичо си, който се оказва магьосник и двамата се впускат във вълшебно приключение, опитвайки да спасят света от унищожение.

Мистерията на къщата с часовника
NOVA

На 28 октомври, понеделник, от 00.15 ч. начало на Седмицата на Хелоуин поставя премиерният филм „Живот сред сенки“. След кончината на майка им, четирима малолетни ще потърсят убежище и сигурност в изоставена хижа. Място, което крие сред стените тъмни и страховити сили…

Следва отчаяният опит на семейство Ламбърт да направи всичко по силите си, за да разкрие тайната на своята необяснима връзка с отвъдния свят. Изходът от мистериозната ситуация ще стане ясен във второто екранно предизвикателство „Коварен капан: част 2“ на 29 октомври, вторник, от 00.15 ч.

Третото предложение за седмицата – "Избави ни от злото" предстои на 30 октомври, сряда, от 00.50 ч. Базирано на книгата на Ралф Сарчи и Лиса Колиър Кул, то разкрива преживяванията на проблемен полицай (Ерик Бана) от Ню Йорк и необикновен свещеник (Едгар Рамирес), които започват борба срещу плашещи и демонични същества.

Премиерата на хоръра „Злото е призвано“ задълбава по страховит начин темата за екзорсизма. Когато свещеник е арестуван за убийството на монахиня, млада разследваща журналистка се осмелява да разбере каква е истината – убил ли е наистина психично болен човек или е загубил важна битка с необяснимо и ужасяващо присъствие. Истината ще бъде разкрита в четвъртък на 31 октомври, от 00.15 ч.

В петък от 00.00 ч. филмът "Непознатите: жестоки игри" ще проследи пътуването на едно семейство, което поема страховит обрат. Джоханес Робъртс е режисьор на тази лента, вдъхновена от хита "Непознатите" от 2008 г.

„Злите мъртви“, римейк от 1981 година, ще предизвика сетивата на зрителите на 2 ноември от 00.10 ч. Хитовата лента разказва за група приятели, които попадат в отдалечена къща в гората. Скоро обаче разбират, че са станали жертви на различни свръхестествени същества с демонични сили.

Седмицата на Хелоуин ще завърши с премиерата на „Пожелай си нещо“. В неделя, 3 ноември, от 00.15 ч. звездата на серийния хит по действителен случай „Деянието“ - Джоуи Кинг, влиза в образа на невзрачна ученичка, в чиито ръце попада изпълняваща желания кутия. Всичко се развива добре, докато близките й не започват да умират един по един.

Пожелай си нещо
NOVA

Не пропускайте да станете част от Седмицата на Хелоуин с въздействащите заглавия от 28 октомври до 3 ноември в полунощ по KINO NOVA.