Най-номинираната българска уеб продукция се завръща с нови епизоди през септември във Vbox7.com
Хитовият сериал “Следвай ме” ще зарадва феновете с вълнуващ четвърти сезон, който стартира на 17 септември във Vbox7.com. Новите епизоди на най-номинираната родна уеб поредица поставят любимите персонажи пред вълнуващи изпитания. Всички заминават на училищен лагер, на който присъства и много известна Instagram звезда. Коя е тя и как успява да се намеси в отношенията между двойките, не пропускайте да разберете във Vbox7.com .

В четвъртия сезон на любимата уеб поредица любовните страсти между главните герои са поставени под въпрос. Ники и Марти са заедно, Изабела и Даниел също, но докога? Връзката на Йоан и Петя се развива с бързи темпове, но какво им е подготвила съдбата, не пропускайте да разберете в новите епизоди. От своя страна Алекс задълбочава отношенията си с Крис и прави опит да пречупи консервативните възгледи на половинката си. Отношенията на Катя и Петьо преминават през катарзис.

И докато животът на любимите герои от сериала е изпълнен с вълнения и важни избори, на сцената се появява нова звезда – красива и опасна, готова да размъти водата. Коя родна атрактивна дама ще влезе в ролята на Instagram сензацията, гледайте във Vbox7.com.

“Следвай ме” спечели три отличия на първото издание на “NOVA подкрепя българските филми” и е първият български сериал в селекцията на престижните европейски фестивали Webfest Berlin и Seriesland - Bilbao International Digital Festival. Със своите близо 30 милиона гледания, продукцията е сред най-обичаните от онлайн потребителите.

Какви изненади крие новият сезон на хитовия уеб сериал, гледайте от 17 септември първо във Vbox7.com.

Може да следите “Следвай ме” всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com