Главният герои Мардин се отправя по стара следа в опит да разкрие истината за изчезването на баща си
Акашови записи, теоретична физика и древни артефакти се преплитат в новия епизод на един от най-номинираните световни уеб сериали „Канага“. Теоретичният физик Мардин разкрива, че сънищата, които го обсебват може би са портал към информационни полета и не са толкова нереални. Пред какви предизвикателства ще се изправи героят, гледайте във Vbox7.com.

Действието в новия епизод на „Канага“ връща феновете на уеб продукции 33 години назад във времето, описвайки мистериозен инцидент с тайнствен мъж от сънищата на Мардин. Междувременно пресата съобщава за затрупан екип археолози. Кой е раненият странник, който бълнува на древен шумерски в болница, поразен от светкавица, вижте първо във Vbox7.com.

Канага
NOVA

В наши дни Мардин се вслушва в сънищата си и открива лист с имена на съзвездия, останало в старата пишеща машина на баща му. Завъртайки стария глобус в кабинета му в поредността на записаните съзвездия, физикът задейства ключалката на таен сейф, съхраняващ странен артефакт.

Канага
NOVA

В памет на майка си и вярвайки на интуицията й, физикът решава да отпътува за Мадрид, където има възможност да се срещне с може би последния човек, видял баща му жив преди повече от 30 години.

Има ли съдба, пред кого се откриват Акашовите записи, реално ли е усещането ни за време, не пропускайте да проследите в новия епизод на „Канага“ само във Vbox7.com.

Може да следите „Канага“ всяка сряда във Vbox7.com.