Хитовата поредица с международен успех разкрива необичайната история на квантов физик
В едно незабравимо пътуване между световете ни въвлича премиерният за България хитов сериал „Канага“ с първия си епизод. Млад физик започва дълго проучване, което не е просто търсене на истината, а най-голямото и поучително приключение в живота му. Как се преплитат законите на Вселената и има ли живот след смъртта? Не пропускайте да разберете от дебютната серия на международната продукция във Vbox7.com .

„Канага“ разказва древни истории през очите на Мардин (в ролята влиза популярният актьор Мехмет Гюнсюр) – 38-годишен квантов физик, който изследва метафизични и трансцедентални светове. Героят търси отговор на въпроса възможно ли е пътуването в паралелни вселени, а по пътя към откриването на верния отговор Мардин преживява редица вълнуващи препятствия.

Канага
NOVA

Историята в „Канага“ се заплита около мистериозен пророчески сън, който отнема спокойствието на младия физик. Мардин е допълнително смутен от притеснителното смирение на тежко болната си майка. Без да подозира, че и двамата са преживели един и същ сън, героят се опитва да разтълкува пророчеството.

До какво ще доведе материализирането на предмет от съня на Мардин в родния му дом, не пропускайте да гледате в премиерния епизод във Vbox7.com.

Необяснимото, езотериката и магията на Вселената съпътстват всяка крачка на Мардин. Какво търси амбициозният физик в безграничната Вселена? Колко е важна връзката между човека и природата? Защо съдбата на Мадрин да се преплита с тази на много други хора? Отговорите на тези и безброй други въпроси се крият в премиерния за България сериал „Канага“ първо във Vbox7.com.

Гледайте „Канага“ всяка сряда във Vbox7.com.