Беатрис вижда Дидо и Таня отново заедно
Мишо стига до вярното решение на задачата, но това коства любимата му Блага и най-съкровената му мечта в новия епизод на „Не така, брат! – Краят на играта“. Какво се случва, след като Беатрис вижда Таня и Дидо заедно в бара, предстои да разберете първо във Vbox7.com .

Беатрис
NOVA

След като разбира за физическата саморазправа между Мишо и Фори, Блага се дистанцира от отличника. В опит да си я върне, малкият гений използва Дидо като посредник. По-големият брат трябва да предаде решението на задачата лично на Блага, като в замяна Мишо ще говори с Беа. Тъй като не се засичат в класната стая, Дидо оставя вярното решение в чантата на любимата на Мишо. За нещастие преди Блага да стигне до писмото от отличника, Фори се намесва и си присвоява заслугите.

Блага
NOVA

Малкият гений се опитва да се справи с предателството на най-добрия си приятел и да предотврати фаталния край на връзката си с Блага, а Дидо не спира да се бори за Беатрис. След като тя разбира за аферата му с Таня, е обзета от доста колебания. Ситуацията между по-големия брат и любимата му става още по-сложна, когато Беатрис вижда случайно Таня и Дидо заедно. Какво ще направи Беа, след като вижда най-големия си враг с половинката си, открийте първо във Vbox7.com.

Какво дава смелост на Фори да целуне Блага? Това ли е краят на любовта между Мишо и Блага? Ще се съберат ли Дидо и Беатрис, гледайте в новия епизод на „Не така, брат! – Краят на играта“.

Може да следите „Не така, брат! – Краят на играта“ всяка сряда във Vbox7.com.