Зара е в смъртна опасност
Мартин, Деница, Николета, Калоян и Зара се събират отново година по-късно, за да проведат тайна спасителна мисия. Каква е тя и кой се опитва да ги саботира разберете в премиерния епизод на „Килерът“ първо във Vbox7.com .

Година след като петимата приятели излязоха от „Килерът“ силите на тайнствената стая ги обединява за втори път. Марти, Дени, Ники, Калоян и Зара запазват мистичните си способности, но плащат висока цена. Николета развива умението да се телепортира при допир, но губи зрението си. Калоян е безсмъртен, но не помни близките си. Деница е свръхчувствителна към енергията на „Килерът“ и това я прави ключов елемент в изцелението на по-голямата ѝ сестра. Зара е „домакин“ на тайната стая и е отговорна за изчезването на много хора.

Килерът
NOVA

Всеки един от приятелската компания открива нова част от себе си, която им коства много, с изключение на Мартин. Какви са неговите способности и каква е саможертвата му в замяна? Проследете в първия епизод на втори сезон на мистъри уеб поредицата първо Vbox7.com.

Килерът
NOVA

Красивата Зара е обладана от зъл демон, който я превръща в негов покорен слуга. Той я кара да му осигурява нови жертви, с които да се храни. За да успеят да надвият злото, което се е вселило в приятелката им, Дени, Ники, Марти и Калата отиват на мястото, от където започва всичко.

Те се опитват да отворят енергиен портал, който да прогони демона от нашия свят и да спасят приятелката си. Но те не подозират, че трудностите тепърва предстоят. Какъв отпечатък оставя „Килерът“ върху Мартин? Кой преследва Зара и нейните приятели и защо се опитва да я убие?

Не пропускайте да разберете в премиерния епизод на „Килерът“ първо във Vbox7.com.

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.