Първият мистъри уеб сериал в България се завръща скоро с нови герои и мистерии
Режисьорът на супер успешния уеб сериал „Килерът“ Ники Илиев ще изненада феновете с роля във втория сезон на продукцията. Премиерният епизод на първата българска мистъри поредица се завръща във Vbox7.com на 13 ноември с още по-загадъчен и вълнуващ сюжет. Продукцията, която с премиерния си епизод на първи сезон достигна 100 000 гледания за малко над 24 часа и 3 милиона гледания за 6 седмици, е готова да заинтригува потребителите с нови герои и много изненади.

Едно от най-интригуващите нови попълнения в актьорския екип на „Килерът“ е харизматичният Ники Илиев. Той е сред най-младите, активни и успешни режисьори в България, като освен зад камера, често застава и в светлината на прожекторите, доказвайки безспорния си актьорски талант.

С огромен успех са авторските му ленти „Чужденецът“ и „Живи легенди“, а качествената си работа продължава и като част от екипа на комедийния сериал „Полицаите от края на града“, излъчван по NOVA. Ники Илиев е режисьор на първия сезон на „Килерът“, а в новите епизоди очакваме да ни изненада приятно и с роля в хитовия уеб сериал.

Освен чаровният талант, във втория сезон зрителите отново ще видят любимите уеб звезди – Надя Петрова в ролята на разумната Зара, Никол Андонов в образа на непокорната Деница; Ралица Добрева, която се въплъти в бунтарката Николета и Антоан Петров познат като срамежливия Мартин. Актьорът е носител на награда Икар 2018 г. за дебют и печели отличието за участието си в постановката „Ревизор“. Любимите герои ще бъдат изправени пред редица нови предизвикателства и мистерии, а драматичните ситуации ще ги следват на всяка крачка. Кои са новите попълнения в актьорския състав във втори сезон на „Килерът“?

Не пропускайте да разберете първо във Vbox7.com.

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.