Продукцията имаше специална прожекция на открито до Южния парк в София
Звездите от хитовия уеб мистъри сериал "Килерът" се срещнаха с феновете си на специална прожекция на продукцията на открито до Южния парк. Само за шест седмици поредицата събра над 3 милиона гледания на всички платформи и над 20 хиляди последователи в социалните мрежи.

“Очаквахме успех на сериала, но не чак толкова голям. Това е първият уеб мистъри сериал в България и явно е имало глад за този жанр. Хората много ни подкрепят.”, споделя актрисата Надя Петрова, която е сред звездите на поредицата.

“Когато правиш нещо от сърце и истински, то се получава”, допълва Мира Драганова, която се въплъщава в друга от героините на сериала.

На премиерната прожекция на "Килерът" на открито, всички присъстващи можеха да се снимат, вземат автографи и поговорят с част от любимите си актьори. След което всички заедно си припомниха през какви изпитания минаха героите в първите шест епизода от продукцията.

"Килерът" е първият мистъри уеб сериал в България, продуциран от 7Talents. Продукцията се превърна в истинска тийн мания и още с премиерата си предизвика онлайн фурор за броени часове. 

Историята на "Килерът" проследява живота на петима младежи, които се опитват да преживеят смъртта на техен близък приятел. За да забравят за случилото се, Зара, Деница, Николета, Мартин и Калоян избират тишината на странна и почти необитаема планинска хижа. Отношенията им се заплитат, когато около тях започват да се случват необясними свръхестествени явления. Те разбират, че в хижата има тайна  и опасна стая, от която трябва да стоят далеч. Мистичното помещение сякаш е живо същество и познава добре всеки един от тях. Този, който се осмели да прекрачи прага на "Килерът", придобива различни свръхестествени способности, но каква е тяхната цена?

“Останах доста впечатлен от сценария на "Килерът", защото е нещо, което е различно и дори в чужди продукции не съм срещал подобен сценарий”, разкрива Иван Тишев.

Дали мистъри уеб сериалът ще има продължение? Това е въпросът, който задаваха всички фенове, а звездите загатнаха, че това ще стане ясно скоро.

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала. Първият сезон на продукцията можете да гледате във Vbox7.com.