Ники Илиев, Ахинора Джамбова, Росица Караджова и Васил Андонов покоряват втория сезон на мистъри формата във Vbox7.com
Този Хелоуин ще се запомни от феновете на най-вълнуващия мистъри уеб сериал у нас - „Килерът“ с нов сезон с неподозиран сюжет и неочаквани обрати. Зрителите ще се потопят в още по-заплетена и по-завладяваща история на мистериозната стая. Дълбоко скрити тайни, тъмно минало и свръхестествени събития ще разтърсят феновете в новия втори сезон на хитовата уеб продукция. Какво очаква любимите ни герои вижте първо във Vbox7.com .

Димитър
NOVA

„Килерът“ отваря врати и за още нови интересни лица, които потребителите ще гледат във втория сезон на сериала. С роля в проекта влиза малката, талантлива и харизматична Ахинора Джамбова, позната като водеща на телевизионното предаване

„Големите надежди“, излъчвано по NOVA. В актьорския състав се включва още рапърът и влогър Васил Андонов, по-известен като PicPuкk. Със страхотно превъплъщение се отчита и една от най-известните глухонеми актриси в България – Росица Караджова.

Росица
NOVA

Талантливият режисьор Ники Илиев влиза и като актьор във втория сезон на хитовия уеб сериал. Той се превъплъщава в ролята на брата на починалия Виктор – бивше гадже на Зара. Младата дама още е под необяснимото влияние на мистичната стая. Докъде е готов да стигне братът на Виктор и каква е крайната му цел? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на вълнуващата уеб поредица.

Ники Илиев
NOVA

Килерът предизвика онлайн фурор още с премиерния си епизод, а само за 6 седмици успя да натрупа впечатляващите 3 милиона гледания на всички уеб платформи.

Васил
NOVA

Поредицата проследява въздействието на мистичните сили на тайнствената стая върху нейната последна жертва – Зара (в ролята е актрисата и певица Надя Петрова). Серия от свръхестествени ситуации връхлитат красавицата и нейните приятели.

Надя
NOVA

Какво се случва с любимите ни герои една година по-късно? Какво очаква новите лица в актьорския екип на „Килерът“? Не пропускайте да разберете от 13 ноември първо във Vbox7.com.

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.